Koeltechnieker
Accent
Anderlecht, BE
3 dagen geleden

Onze partner is een Europese technischedienstverlener op het gebied van elektrotechniek automatisering enwerktuigbouw met ongeveer 22.

000 medewerkers in zeven divisies. Zijzijn actief in de gebouwen- en industriemarkt in Nederland Belgi Luxemburg Duitsland Oostenrijk Oost-Europa Zweden Noorwegen FinlandUK Ierland en Spanje alsmede in de Europese markt voor traffic& infra en in de mondiale maritieme markt.

Het bedrijf biedtintegrale en multidisciplinaire totaaloplossingen voor complexetechnische uitdagingen. Van ontwerp advies en engineering totrealisatie beheer en onderhoud.

Zij hebben een solide reputatieopgebouwd voor het verbeteren van energie-effici ntie mobiliteitveiligheid en productiviteit.

Zo stuwen we vooruitgang en dragen webij aan een duurzamesamenleving.

Functiebeschrijving

Voorde openstaande vacature zijn we op zoek naar koeltechniekers voorover heel Belgi te werken. Als koeltechnieker ben jeverantwoordelijk voor het beheer en het preventieve / correctieveonderhoud van koeltechnische installaties (airco warmtepompen etc.

bij onze klanten. Een greep uit uw takenpakket : Interventies endeelname aan wachtdienst; Administratieve workflow (logboekenregistratie uren klantenbonnen opmaken etc.

Opmerken vanverbeteringsmogelijkheden van technische installaties; U benttevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnischevragen.

Functie-eisen

 • Jegenoot een technische opleiding (A3 / A2 / A1) in koeltechniek en / ofonderhoudstechnieken of gelijkwaardig door ervaring;
 • Je bent in hetbezit van een koeltechnisch certificaat (Type I); Bij voorkeurheeft u een 5-tal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van HVAC en / of elektriciteit en / of elektromechanica is eenplus; Je werkt graag zelfstandig; Je bent klantgericht ingesteldcommunicatief en service gericht;
 • Je bent in het bezit van eenrijbewijs B; Je schenkt de nodige aandacht aan veiligheid en gaatnauwkeurig tewerk.

  Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier