Mobiele medewerker traiteurafdeling regio Kemzeke (m/v)
Konvert Interim Gent
Kemzeke, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een traiteurafdeling regio Kemzeke zoeken we een mobiele medewerker voor de traiteurafdeling. Jouw taken : - Salades, dagschotels en broodjes bereiden.

 • Maaltijden inpakken en presenteren. - Kassawerk. - De winkel er tip-top laten uitzien. - Klanten helpen en adviseren. - Je ondersteunt de verantwoordelijke.
 • Aanbod

  Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren.

  Producten inventariseren. Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden.

  De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren.

  De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. Betalingen ontvangen. De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten.

  De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen - Een begeleiding op jouw maat.

 • Een aantrekkelijk en competitief loon dat overeenkomt met je prestaties. - Een job bij een snelgroeiend bedrijf. - Een goede werksfeer met uitdagend werk om je tanden in te zetten.
 • Vereiste kwalificaties

 • Minimum 2 jaar ervaring in verkoop - Teamplayer - Passie voor voeding - Flexibel zijn in de week maar ook in het weekend - Zelfstandig kunnen werken - Procedures volgen - Nauwkeurig
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier