Animator buitenschoolse opvang
De Speelvogels
Wijnegem
2 dagen geleden
source : Student.be

Stage : Iedereen die een eerste keer bij De Speelvogels wil komen werken start met een stageweek van 5 dagen. Op die manier krijg je een beeld van wat het inhoudt om monitor te zijn.

Een meer ervaren monitor neemt je onder zijn / haar vleugels zodat je de werking kan ervaren. Je helpt bij logistieke taken, bent een extra paar helpende handen bij een activiteit of helpt bij het verzorgen van de kinderen.

Vliegende monitor : Vlieg van hier naar daar, schud leuke activiteiten uit je mouw en zorg voor elk kind. Je helpt waar nodig en speelt in op de gemaakte planning

SPEL monitor : Jij vindt de gekste, leukste en tofste spelletjes uit, zorgt voor wauw-activiteiten en een vlot dagverloop.

Je maakt van elk kringmoment een feest!

ZORG monitor : Jij zorgt ervoor dat iedereen lekker in zijn vel zit! Je hebt oog voor alle kinderen en zorgt voor een uitdagend open speelaanbod.

Verantwoordelijke : Jij kent de Speelvogelvisie door en door en zorgt ervoor dat we deze kunnen waarmaken! Je helpt de andere monitoren, staat ouders te woord en zorgt voor de veiligheid van de kamplocatie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier