Import bediende/ Customer Service Medewerker
Aviato
Zaventem, Brussels , BE
3 dagen geleden

Functieomschrijving Als customer service agent staat u in voor volgende takenpakket : ? Inbrengen van orders

 • Informatie verzamelen voor vrachtbrieven en facturatie
 • Dossiers opvolgen van a- z
 • De facturering van transit- of douaneactiviteiten voorbereiden opvolgen of controleren ?Documenten voor internationaal goederenverkeer opstellen en controleren ?
 • De formaliteiten vervullen voor een transportdienst / Data entry ?Transportdocumenten van goederen verzamelen ?Goederen coderen op basis van de door de klant verstrekte beschrijving ?

  Klanten informeren en adviseren over de formaliteiten voor internationaal goederenverkeer Profiel Wij zoeken iemand met volgende kwaliteiten / kennis : ?

  Goede talenkennis Nederlands / Engels ?Zowel zelfstandig als in team kunnen werken ?Klantgericht ?Flexibel en dynamisch ?

  Stressbestendig ?Kennis plda / ncts

  Technische Competenties

  Een klanten- of prospectenbestand uitwerken Specifieke dossiers behandelen of ze aan de betreffende dienst overmaken (geschillen, .

 • De activiteiten van een team coördineren Aanbod Je mag rekenen op een verloning volgens barema PC 226 + extralegale voordelen als maaltijdcheques en ecocheques.
 • Binnen het bedrijf kan je voortdurend opleidingen volgen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier