Front line manager / teamleader 2-ploegen regio veurne (M/V)
Over Ago
Avekapelle
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een multinational aan onze Westkust zijn wij dringend op zoek naar een Front Line Manager (Teamleader) die in een volcontinu systeem wil werken.

Als FLM ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de mens én het team. Je verzekert je ervan dat goederen en diensten geproduceerd worden in de lijn met de kosten, kwaliteit en de vereisten van de klantenservice.

Vereisten

Je hebt een Bachelor / Master niveau met bij voorkeur ervaring in een leidinggevende functie in een technische omgeving.

Als ideale kandidaat combineer je een sterke persoonlijkheid en uitstekende sociale vaardigheden met resultaatgerichtheid.

Je bent technisch onderlegd in zoveel mogelijk verschillende domeinen en je bent bereid om continu bij te leren.

Talen

 • Je hebt kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je krijgt onmiddellijk een vast contract. Naast een competitief loon, ontvang je maaltijdcheques en een groepsverzekering.

  Er zijn doorgroeimogelijkheden op termijn om aan al jouw ambities te voldoen.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Veurne

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier