Senior Calculator Infrastructuur
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
2 dagen geleden

Over de functie

Bereken uitdagende infrastructuurprojecten als Senior Calculator!

 • Als Senior Calculator maak jij prijscalculaties voor grote infrastructuurprojecten in de openbare- en privésector. Je berekent en optimaliseert de rendementen en maakt het plan van aanpak in overleg met de betrokken collega'
 • s. Daarnaast verzorg jij het opstellen van het uitvoeringsplanning, methodes, plan van aanpak en globale planning.

  Doorheen het ganse project sta in je in nauw contact met de projectleider. Je behandelt zowel nationale als internationale infrastructuurprojecten.

  Functie eisen

  De senior calculator infrastructuur die we zoeken heeft interesse in grote burgerlijke bouwprojecten, hanteert een pro-actieve werkhouding, is enorm sterk met cijfers en is in het bezit van :

 • een master bouwkunde
 • minstens 4 jaar relevante werkervaring aan de kant van een aannemer of studiebureau
 • ervaring met studies van contractuele documenten en het opvolgen van infrastructuurwerken
 • Over het bedrijf

  Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière.

  Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde met projecten die internationaal gaan. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit.

  Voor jouw functie als Senior Calculator Infrastructuur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier