Technieker - hoogtechnologische omgeving - 2 ploegen
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

AGO Technics is voor een klant op zoek naar een techieker in 2 ploegen. De firma zelf is gelegen in de Gentse Kanaalzone en is actief in de automobiel sector.

Als technieker sta je in voor het uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. Concreet sta je in voor het preventieve onderhoud, via een vooraf opgestelde planning Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud, herstellingen, storingen.

 • Indien er een storing is, geniet dit de prioriteit. Je communiceert over het uitgevoerde onderhoud aan je verantwoordelijke.
 • Daarnaast streef je ernaar om continu verbeteringen aan te brengen op de werkvloer. Ook deze ideeën ga je samen met je verantwoordelijke bespreken en verder uitwerken.

  Je zorgt ervoor dat er een goede technische documentatie voor handen is. Tot slot ben je bereid om opleidingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

  Je beschikt over een secundair diploma of bachelor diploma binnen de elektromechanica, automatisatie, elektriciteit, onderhoudsinstallaties.

 • Je kan een uitgebreide elektrische en aanvullende mechanische kennis voorleggen. Relevante ervaring in het domein van elektromechanica is een pluspunt.
 • Naast deze technische kennis is een goede dosis motivatie even belangrijk. Hiernaast heb je een grote passie voor techniek en productie, je hebt een uitgesproken interesse om te werken in een hoogtechnologische omgeving.

  Je bent een dynamisch, hands-on profiel. Je kan prioriteiten leggen om alle problemen binnen een korte termijn op te lossen.

  Je vindt het vanzelfsprekend om op een veilige en nauwkeurige manier te werken. Je bent flexibel en u bent bereid om in ploegen 2 ploegen te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier