Magazijnier met attesten (m/v)
Konvert Interim Lier
Wommelgem, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een klant in de vleesindustrie regio Wommelgem, zoeken we momenteel een ervaren magazijnier die in het bezit is van een hef- en reachtruckattest.

Je staat in voor het ontvangen en stockeren van alle hulpmaterialen, het inboeken van de leveringen en het uitboeken van de verwerkte materialen.

Daarnaast sta je in voor het beheer van het magazijn, het stockeren van de ontvangst en het stockeren van de reinigingsmaterialen, waar men een goede kennis dient over te beschikken.

Ben jij in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Kan je in een 2-ploegensysteem werken en daarnaast ook in dagploeg?

Beschik je over eigen vervoer en kijk je uit naar een uitdagende functie binnen een stabiel bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou!Solliciteer snel online of bel ons op het nummer 03 / 459.85.28

Aanbod

Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen. Goederen in opslagzones plaatsen. Een machine gebruiken waarvoor een opleiding of attest vereist is : Reachtruck.

De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...). Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. Een machine gebruiken waarvoor een opleiding of attest vereist is : Heftruck.

Herconditioneren en eenvoudige assemblages uitvoeren, beschadigde producten opnieuw gelijkvormig maken, .... Opvolgdocumenten van orders invullen en een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken.

Producten volgens kenmerk, bestelling en wijze van transport verpakken. Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding en de pakketten, partijen, .

 • samenstellen. Voorraden opvolgenDe ontvangst van de producten controleren - Je komt terecht in een stabiele omgeving- aangename werksfeer.
 • Je krijgt een competitieve verloning.- Extra legale voordelen
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt attesten en ervaring met zowel reach- als heftruck.- Vlot Nederlands zowel schriftelijk als mondeling vormt voor jou geen probleem.
 • Je kan in 2 ploegen werken- Je hebt vervoer tot aan het bedrijf
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier