Officier luchtverkeersleider/ster
Defensie
Evere, BE
2 dagen geleden

Ben je gefascineerd door de luchtvaart en heb je nood aan een echte uitdaging? Heb je een sterk verantwoordelijkheidsbesef en behoud je gemakkelijk het overzicht in alle omstandigheden?

Dan is een job als militair luchtverkeersleider / ster ongetwijfeld iets voor jou!

Samen met je collega’s zorg jij voor een veilige, vlotte en efficiënte afhandeling van het vliegverkeer. De luchtverkeersleider zal in eerste instantie tewerkgesteld worden in een luchtverkeerstoren op een militair vliegveld of in het militair regionaal luchtverkeersleidingscentrum te Steenokkerzeel dat zich in dezelfde operationele zaal bevindt als het luchtverkeersleidingscentrum van skeyes.

Nadat je voldoende ervaring hebt opgebouwd, zal je de kans krijgen om deel te nemen aan militaire oefeningen in binnen- en buitenland.

In functie van de synergie tussen Defensie en skeyes, zal een systeem van mobiliteit van luchtverkeersleiders tussen beide partijen in plaats gesteld worden.

Het beroep van luchtverkeersleider wordt ook aangeboden via de vacature "Officier master in de sociale en militaire wetenschappen" en via de vacature "Officier luchtverkeersleider / ster (master)".

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier