ONTKISTER | BETONNEN VLOER- EN WANDPANELEN | PRODUCTIEOMGEVING
Manpower
Grobbendonk
31 minuuten geleden

Job Description

De kernactiviteit van dit bedrijf is de productie van prefab betonnen onderdelen gaande van muurwanden tot vloerplaten. De platen worden geproduceerd door het storten van beton in voor geprepareerde bekistingen.

Het is jouw verantwoordelijkheid om na dit productieproces de vloer- en wandplaten te ontdoen van de bekisting en vervolgens de kwaliteit van de geproduceerde elementen te controleren.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een bloeiende firma in de productie van prefab betonnen onderdelen. Met de komst van een geheel nieuwe productiehal is er nood aan extra personeel.

Momenteel zijn we concreet op zoek naar een ontkister (m / v).

Candidate Profile

Om in aanmerking te komen voor deze job zijn er een aantal aspecten van belang. Je zal tewerkgesteld worden in een carrouselsysteem.

Dit houdt in dat wanneer één afdeling achterloopt het gehele productieproces wordt opgehouden. Om die reden is het belangrijk dat je zelf gemotiveerd bent om te werken en er ook een stevig werktempo aan over weet te houden.

Wat hierbij zeker van pas komt is een eerste ervaring binnen een productieomgeving.

Je achtergrond en diploma is in mindere mate van belang maar indien je over een achtergrond in de bouwsector beschikt heb je wel een streep voor.

Initieel zou het kunnen dat je nog in dagdienst begint maar het is de bedoeling om op korte termijn over te schakelen naar een 2-

ploegensysteem. Dit is dus ook geen enkel probleem.

Client Offer

Er wordt jou een zeer mooi marktconform (tot hoog) loon aangeboden met aanvullend een aantal extralegale voordelen. Hiernaast krijg je ook een extra (sectorgebonden) vakantiedag.

Naast de interessante verloning voel zal je je bij onze klant ook van dag één meteen thuis voelen. Dit omwille van de familiale sfeer waar ieders zijn deur openstaat.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en wil jij graag een deel uitmaken van groep met fijne collega's!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier