betonmixerchauffeur ce
Randstad
Aarschot, Vlaams-Brabant
1 dag geleden

job description

 • stortklaar beton op werven in de regio leveren-controle van vrachtwagen voor elke levering -reinigen van de vrachtwagen-laden en lossen ...
 • qualification

  Ben je flexibel en zijn lange dagen geen probleem voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs CE + code 95 en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouwsector?

  Spreek je Nederlands en ook een mondje Frans?Solliciteer dan nu meteen! -aantrekkelijk uurloon vanaf €16,521, na het behalen van je betonmixeropleiding verdien je €17,536 per uur -na een geslaagde interimperiode via Randstad krijg je een vast contract -je komt terecht onder het PC 124 van de bouw, met alle voordelen daarbij (getrouwheidszegels, bouwverlof, weerverletzegels, adv-dagen,.

 • Randstad biedt je de mogelijkheid om je VCA attest te behalen en staat garant voor een correcte wekelijkse verloning
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier