Software Engineer (m/v)
Konvert Office Brugge
Aalter, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

ProfielVoor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een Software Engineer regio Aalter : Vertalen van de behoeftes van de interne gebruikers en klanten naar een software-implementatie Verder ontwikkelen van de volgende bestaande aan het ERP-pakket gelinkte systemen : o plannings- en scheduling-systeemo online sales-rapporteringssysteemo online recept- en kost-analysesysteemo diverse tools voor productieondersteuningo diverse tools voor administratieve ondersteuningo de database - interfacing architectuur met het ERP-pakketAanbodDe methodes en middelen voor studies en ontwerp en hun uitvoering bepalen.

De uitvoerbaarheid van het project bestuderenTechnische en technologische voorstellen uitwerken. Domein : Industrialisatie.

Domein : Testen, valideren. Een project leiden. Domein : Technische bijstand en klantenondersteuning. Oplossingen en technische en technologische evoluties ontwikkelenDe kenmerken en eisen van het project bestuderen.

Projecten becijferen en technisch ondersteunen (plannen, ...). Technische procedures, productie- of industrialisatieprocedés uitwerken.

Testen uitvoerenDe resultaten analyserenHet product en proces op punt stellen. Technische dossiers voor de beschrijving van het project opstellen en aanpassen.

Wetenschappelijke, technologische, technische, reglementaire, informatie opvolgen en actualiseren Je komt terecht binnen een kwalitatieve en innovatieve werkomgeving.

We bieden je een variërende job met een loonpakket op basis van kennis en ervaring.Vereiste kwalificatiesJe genoot een hogere opleiding informatica, maar met uitgesproken interesse zich te verdiepen in de logistiek van een voedingsbedrijf of logistiek / supply chain Je hebt bovendien een uitgesproken interesse zich verder te verdiepen in object oriented programmeren, SQL, VBA voor excel, , Je hebt kennis van object oriented programmeren Ervaring / kennis van VBA in Excel is een pluspunt Je hebt affiniteit voor het modelleren van de activiteiten in een productie-omgeving naar een computermodel Je hebt een hands-on mentaliteit Je bent communicatief sterk Je beschikt over een uitgesproken teamaanpak Je bent analytisch sterk Je houdt zowel van de projectmatige aanpak als de verwerking van ad hoc opdrachten Je spreekt zeer goed Nederlands

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier