Parkbeheerder
Oostappen Groep Vakatieparken
Brugse Heide
6 dagen geleden

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op Vakantiepark Brugse Heide. Uiteraard beschik je over een gezonde dosis inzet.

Feeling en / of ervaring met het exploiteren van een of meerdere horeca-afdelingen zijn daarbij een must. Ook ben je steevast tijdens de piekmomenten aanwezig, zoals hoogseizoen en reguliere schoolvakanties, wanneer je gedurende 7 dagen per week de verantwoordelijkheid draagt.

Vanzelfsprekend woon je op of vlakbij Vakantiepark Brugse Heide.

Je stuurt jouw medewerkers met een niet aflatend enthousiasme aan waarbij je ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Je bent de spil op het park.

Gevarieerd bezig zijn is voor jou een begrip en je ziet het als een uitdaging om het iedere gast naar z’n zin te maken! Ervaring in de branche is een pré.

Natuurlijk staan een prima beloning en evenredige secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals voordelige woon- en nutsfaciliteiten) mede borg voor een optimale samenwerking!

Zie je jezelf in deze rol?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier