Carrossier
SD Worx
borgloon
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Onze klant is één van de grootste automobielgroepen met vestigingen in Limburg en Vlaams-Brabant. Als Market Area Leader en Pionier in de automobielsector staan de komende jaren bij onze klant in het teken van continue verbetering, innovatie, groei en beleving.

Om hun sterke groei te ondersteunen zijn ze momenteel op zoek naar een carrossier om hun team in Borgloon te versterken.

Je voert efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit.

Je taak begint bij het voorbereidend werk zoals het (de)monteren van onderdelen waarna je het te herstellen gedeelte zal schuren en plamuren en indien nodig uitdeuken.

Je zorgt uiteraard voor de finishing touch met je spuitwerk.

Profiel en vaardigheden

Heb je een passie voor wagens?

Werk je nauwkeurig en kwaliteitsgericht?

Heb je een opleiding als carrossier genoten?

Heb je reeds een eerste werkervaring als carrossier achter de rug?

Ben je enthousiast en dynamisch?

Kan je op al deze punten met JA antwoorden dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

Aanbod

Je krijgt de kans een sterk merk te vertegenwoordigen in een professionele werkomgeving en groeiende organisatie die opleidingskansen biedt.

Je krijgt een aantrekkelijke verloning en de mogelijk om jouw persoonlijke behoeften te optimaliseren via een "cafetariaplan".

Je werkt in een vast uurrooster van maandag tot vrijdag.

Om ervoor te zorgen dat je uitmunt in je rol als carrossier een echte ambassadeur voor hun merk bent, bieden ze je een opleidingspakket aan zodat je continue kan (bij)leren en kan groeien.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier