Operator Chemie 2 ploegen Drongen (M/V/X)
Over Ago
Drongen
9 uur geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant in Drongen zijn we op zoek naar een operator die in een 2 ploegenstelsel kan werken. Je wordt individueel opgeleid zodat je na een afgesproken termijn in staat bent om een productielijn(en) te bedienen.

Daarbovenop zul je ook de koude en warme reactorprocessen uitvoeren. Verder bestaat je takenpakket ook uit het bevoorraden van de grondstoffen, opstarten van productielijnen, monitoring, cleaning, uitvullen in verpakking, opslag, tankwagens laden...

Op administratief vlak moet je de documentenstroom correct opvolgen wat de ISO-formulieren en instructielijsten betreft.

Het volgt het kwaliteitszorgsysteem en eveneens de procedure preventie en bescherming correct op .

Vereisten

We verwachten voor deze functie iemand die naast de echte operatortaken ook de randactiviteiten wil uitvoeren en reinigen.

Je bezit de vaardigheid om logisch te redeneren. Zo stel je zelf de juiste prioriteiten.

Aanbod

We bieden je een toffe, verantwoordelijke job aan in een dynamische omgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier