Filiaalmanager
KRUIDVAT BELGIË
kortrijk e.o.
19 uur geleden

221 subscribers

SubscribeKruidvat België- FiliaalmanagerIf playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

More videos

Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.

More videos on YouTube

Switch cameraShareInclude playlistAn error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.0 : 000 : 000 : 00 / 2 : 06

Wat ga jij doen als Filiaalmanager?

Kruidvat is dé plek waar jouw ondernemerschap, commercieel inzicht en proactieve houding volledig tot hun recht komen. Als Ervaren Filiaalmanager bij Kruidvat ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw winkel.

Geen werkdag is hetzelfde, maar gelukkig krijg jij van die afwisseling en veelzijdigheid aan taken juist energie. Van het lossen van de vracht tot het slim indelen van jouw winkel, van het bestellen van artikelen tot het creëren van commerciële kansen : als Ervaren Filiaalmanager weet je hoe je hier zo efficiënt en succesvol mogelijk in kunt zijn.

Samen met het team zorg jij ervoor dat alles geolied loopt in de winkel en dat de klanten een optimale winkelervaring hebben in jouw winkel, zodat zij tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen!

Je weet jouw kennis en ervaring over te brengen op jouw team en je stimuleert jouw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Want jij weet als geen ander dat niets zo motiveert als het trotse gevoel dat jij en je team hebben na weer een boeiende Kruidvatdag.

Naast dat je op de winkelvloer net zo hard meewerkt, zorg jij er achter de schermen voor dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen en dat de winkeldoelstellingen gehaald worden.

Of het nu gaat om de administratie, werkzaamheden efficiënt inplannen of het werken aan de persoonlijke ontwikkeling van jouw team : jij draait je hand er niet voor om.

En omdat Kruidvat weet dat je alleen samen de beste prestaties bereikt, krijg je uitstekende begeleiding van jouw Districtmanager en van je collega’s van het hoofdkantoor en logistiek centrum.

En als je nog verder wilt doorgroeien, dan is er altijd ruimte voor jouw ambities. Met trainingen en opleidingen aan onze A.

S. Watson Academy kun je de sprong maken naar Operational Improvement Adviseur of Districtmanager.

Wat heb je nodig als Filiaalmanager?

 • Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs.
 • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring als leidinggevende in de detailhandel of horeca, het liefst in een omgeving met een hoge dynamiek waar jij je handen uit de mouwen hebt leren steken.
 • Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij je medewerkers het beste kunt motiveren en stimuleren.
 • Daarnaast is plannen en organiseren je tweede natuur.

 • Je bent een echte ondernemer en wilt niets liever dan dat jouw winkel een daverend succes is. Daar horen natuurlijk een effectieve winkelorganisatie en een positief bedrijfsresultaat bij.
 • Wat bieden wij je als Filiaalmanager?

 • Een marktconform startsalaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. En we motiveren je met een prestatieafhankelijke bonus.
 • Een afwisselende baan bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!Waar een enthousiast team staat te popelen om door jou aangestuurd te worden.
 • Een intensieve begeleiding en opleiding, zodat jij goed voorbereid bij ons aan de slag kunt.
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen aan onze eigen A.S. Watson Academy. Bij Kruidvat sta je letterlijk en figuurlijk nooit stil!

 • En omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels van Kruidvat in België.
 • Jongmans

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier