Ervaren Lab Analyst Quality Control Raw Materials & Analytics (m\/v)
Unique Office
Antwerpen, Antwerpen, BE
10 dagen geleden
source : Jobat

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe analyses en evaluaties en zorg je mee voor de vrijgave van grondstoffen, bulken of afgewerkte cosmeticaproducten in overeenstemming met de normen en specificaties.

In deze rol fungeer je als de rechterhand / backup van je supervisor en collega. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de analisten en vragen vanuit de verschillende afdelingen.

Je stelt je op als mentor voor de nieuwe medewerkers in het labo. Aanvullend waak je over de goede shiftoverdracht en samenwerking tussen de ploegen.

Je bent mee verantwoordelijk voor het uitschrijven van nieuwe instructies en procedures en zorgt voor de initiatie , opvolging en finalisatie van OOS-

en, deviaties, CAPA’s en Changes . Je zal verbetermogelijkheden evalueren, oplossingen en de leiding nemen als QC expert bij technische onderwerpen.

Tijdens het volledige labproces waak je mee over het correct navolgen van de GMP / GDP / GLP vereisten. Je beheert alle labo-

apparatuur en bent het eerste aanspreekpunt voor troubleshooting . Je beheert mee de prioriteiten zoals input naar planning en garandeert stock statussen in samenwerking met QA.

Je neemt actief deel aan de communicatieprocessen en escaleert issues tijdig. Door jouw expertise bied je tevens input bij de verdere ontwikkeling van andere analisten en labo’s.

Je verzorgt externe contacten in het geval van issue behandeling of labbenodigdheden.

De aanwezigheid en het beheer van actieve standaards en eventuele certificaten is een continue opvolging binnen je dagtaken.

Je garandeert de continue flow in het labo en ondersteunt bij de testen als dit vereist is.

Wie zoeken we?

 • Gemotiveerde kandidaat met minimum een bachelordiploma en / of minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede kennis van het Nederlands en het Engels , alsook van Excel , SAP, GMP / GDP / GLP zijn nodig.
 • Geavanceerde ervaring uit een pharma omgeving voor het uitvoeren en interpreteren van de testen, en dit op een veilige manier.
 • Je beschikt over sterke verbale en geschreven communicatieve vaardigheden , analytische vaardigheden en streeft voortdurend naar kwaliteit en veiligheid .
 • Je gaat oplossingsgericht te werk om zo de oorzaak van een probleem te vinden.
 • Je bent een teamplayer , maar legt daarnaast ook de nodige zelfstandigheid aan de dag voor het uitvoeren van jouw taken.
 • Met een positieve ingesteldheid kost het voor jou geen moeite om de team dagelijks te motiveren . Je bent proactief en neemt graag initiatief en hebt een flexibele houding .
 • Je bent stressbestendig en hebt oog voor continue verbetering en optimalisatie van werkprocessen .
 • Werken in een ploegenstelsel schrikt je niet af.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier