Ervaren dakwerker - hellende en platte daken - zinkwerker (m/v)
Konvert Construct Ieper
Wervik, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor regio Ieper zijn we dringend op zoek naar een dakwerker die een eerste ervaring kan voorleggen. Je staat in voor het uitvoeren van allerhande dakwerkzaamheden, als daar zijn : - Hellende daken en platte daken (roofing / EPDM) - Uitvoeren van zinkwerken - Plaatsen van veluxen - Plaatsen van isolatie - Plaatsen van gevelbekleding

Aanbod

Buitenschrijnwerk in het dak plaatsen en de waterdichtheidsaansluitingen realiseren. Dakbedekkingselementen plaatsen : Metaal (zink, aluminium, titanium, .

 • Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen. Dakpannen, leistenen, staalplaten, ... snijden en plaatsen. De dakbedekkings- en waterdichtheidsaccessoires (nokribben, dakgoten, afvoerpijpen voor regenwater, schoorstenen, dakvensters, .
 • tekenen en ontwerpen. De ondergrond van een plat dak voorbereiden voor het afdichten. Een dampscherm en isolatiemateriaal op een plat dak plaatsen.
 • Een groendak aanleggen. Een plat dak afdichten. Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, ).

  Dakbedekkingselementen plaatsen : Dakpannen. Zonnepanelen plaatsen Wij bieden een uitdagende job met een interessante verloning volgens ervaring binnen .

  PC 124. Voltijdse job met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Opstart van zodra beschikbaar.

  Vereiste kwalificaties

  Je kan reeds ervaring als dakwerker voorleggen en bent woonachtig in de regio. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands of Frans en beschikt over een geldig rijbewijs B.

  Je kan zelfstandig en in team werken en streeft ernaar om kwaliteitsvol werk af te leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier