TRAINEE / YOUNG GRADUATE INGENIEUR ELEKTROMECHANICA OF WERKTUIGKUNDE REGIO MOL
People 4 Projects bvba
Mol, Antwerp, BE
3 uur geleden
source : Monster

P4P zoekt een Trainee - Young Graduate Ingenieur Elektromechanica of Werktuigkunde met interesse in Reliability regio Mol.

FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Graduate Ingenieur Elektromechanica of Werktuigkunde binnen Reliability krijg je de kans om je verder te ontwikkelen in het beheersen van het onderhoudsproces.

De voornaamste aandachtspunten zijn betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kosten. Tijdens het implementeren van actieplannen zal je rekening houden met de geldend veilgheidsvoorschriften.

Door mee te werken aan het doelgericht onderhoud en het volledig benutten van het aanwezige potentieel zal op termijn de totale kost van een productie-

eenheid verminderen en zo heb je mee impact op het marktvoordeel. Als Graduate krijg je de mogelijkheid om inzichten te krijgen in de bedrijfsvoering en de economische wetmatigheden die hiermee gepaard gaan.

UW PROFIEL : Afgestudeerd of zal afstuderen als Industrieel Ingenieur Elektromechanica of Burgerlijk Ingenieur werktuigkunde.

Geboeid door het verbeteren van het onderhoudsproces rond productie-installaties. Je focus ligt op het beheersen van onderhoud, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en het verbeteren van MTBF (gemiddelde tijd tot aan falen) -

MTTR (gemiddelde reparatietijd). Ooog voor kwaliteit, veiligheid, milieu en rendement. Organisatorisch sterk en vlotte communicator op alle niveaus.

Anderen motiveren waardoor het je vlot lukt om nieuwe werkmethoden te introduceren. Vloeiend in het Nederlands en het Engels.

Je bent bereid om op termijn mee in te stappen in de wachtdienstregeling. AANBOD : Een afwisselende en boeiende functie met ruimte voor initiatief.

Mogelijkheden om zowel horizontaal als verticaal door te groeien. Er wordt veel aandacht besteed aan vorming en opleiding.

Vast contract van onbepaalde duur met aantrekkelijke arbeids- en loonvoorwaarden. CONTACT : Peter Weyns, Peter.Weyns p4p.

be +32 491 86 99 50 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Burgerlijk Ingenieur Werktuigkunde, Industrieel Ingenieur Elektromechanica, Master, Reliability, Maintenance, Onderhoud, Kempen, Antwerpen, Mol

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier