IT-Planet - Junior Software Developer
IT-Planet
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Functieomschrijving Je hecht een groot belang aan team spirit Je team bestaat uit gelijkgestemde professionals voor wie kennisdeling geen opgelegde taak maar een spontane attitude is Je ontwikkelt innovatieve applicaties (Web en mobile) Je bouwt testen en volgt ze op, begeleidt gebruikers bij het in gebruik nemen van nieuwe toepassingsonderdelen Je team heeft de volledige verantwoordelijkheid voor duidelijk afgelijnde onderdelen (Frontend en backend) van een project Je team bestaat uit strong believers van Agile methoden als Kanban, Scrum, sprint planning en retrospectives Je ziet de meerwaarde van technologieën als GIS, AR, VR en AI en kan deze inpassen in een innovatieproject Jouw profiel Je bent een clean coder met een uitstekende kennis van JavaScript, TypeScript, HTML en CSS Je kent een aantal industry patterns (interfaces, MVC, IoT, .

 • en frameworks zoals Angular of Cordova Je hebt eventueel ook kennis van Java en Spring Je weet wat een RESTful API is en hoe die past in een MicroServices architecture Je ziet de voordelen van test driven development, versiebeheer en van geautomatiseerde testen en deployments Je bent creatief, beschikt over analytische vaardigheden en hanteert een helikopterzicht Je hebt een bachelor of master diploma in een IT of een ingenieursrichting of beschikt over vergelijkbare competenties door ervaring Je hebt je eerste werkervaring al achter de rug Je bent geprikkeld om continu te leren en vindt het niet erg om uitzonderlijk buiten de kantooruren een dringende taak op te nemen Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties.
 • Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt : loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,.

 • Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet : extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.
 • Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier