Medewerker magazijn (m/v)
Konvert Interim Ieper
Poperinge, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je staat samen met de collega's in voor de orderpicking, je zet de bestellingen klaar volgens instructies van de ordervoorbereiding.

Je verpakt de goederen en maakt ze klaar voor verzending (labellen en aanmelden transport). Je moet de vrachtwagens laden en lossen.

Je controleert de inkomende goederen en plaatst ze weg in de opslagzones. Daarnaast voer je eenvoudige administratieve handelingen uit.

Aanbod

Wij bieden een voltijdse tewerkstelling in dagregime (8u30-12u / 13u-17u30). Optie vast werk na de interimperiode. Toffe en dynamische werksfeer in een gezond bedrijf.

Vereiste kwalificaties

Je bent een gemotiveerd teamplayer, dynamisch en enthousiast. Je schuwt geen fysiek werk. Je werkt nauwkeurig, je bent klantvriendelijk en je levert kwalitatief werk af.

Je hebt ervaring met heftruck en / of reachtruck, je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckattest. Je spreekt Nederlands en Frans, basiskennis Engels.

Je genoot een opleiding technisch secundair A2 / A3 of gelijkaardig door ervaring. Je werkt in dagregime maar je bent flexibel in uren tijdens drukkere periodes.

Je beschikt over een stabiel werkverleden en je kan vlot overweg met de pc.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier