Schrijftalent met een hart voor zorg en welzijn - regio Gent
11.11.11
sint-joost-ten-node
9 dagen geleden

Hebt u wat tijd die u graag zinvol wil invullen? Draagt u het vrijwilligerswerk binnen de zorg een zeer warm hart toe? Dan heeft Present Oost-Vlaanderen je nodig!

Present Caritas vrijwilligerswerk ondersteunt vrijwilligerswerk in de gezondheids- en welzijnszorg : in ouderenvoorzieningen, algemene en psychiatrische ziekenhuizen en voorzieningen voor personen met een handicap.

Meer informatie vindt u op www.presentweb.be.

Concreet zijn we op zoek naar iemand die graag schrijft en communiceert :

o Een verslag schrijven over de vorming, de ontmoetingsdag

o Een bijdrage schrijven voor het vrijwilligerskrant Vitamine C

o Eventueel foto's nemen tijdens de vormingsactiviteiten

Gezien de activiteiten van Present, is het belangrijk dat je je vooral tijdens de week overdag kan vrijmaken en uitzonderlijk ook eens in het weekend of 's avonds.

Spreekt dit jou aan of wil je met ons verder bekijken wat mogelijk is? Stuur je motivatiebrief naar Liliane Krokaert, coördinator Present, liliane.

krokaert presentweb.be en Lieve Coorevits, lieve.coorevits presentweb.be, 02 / 248.10.42

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier