Product Structure Engineer (PLM)
Ausy
Ypres, Belgium
11 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Picanol ontwerpt en produceert hoogtechnologische weefmachines met uiteenlopende mogelijkheden (met grijper- of luchtweeftechnologie, van smalle tot brede weefsels, van vlakke weefsels tot getufte weefsels, ) voor verschillende soorten klanten : wevers van jeans, hemdenstof, airbags, gordijnen, Bij de opbouw van weefmachines vertrekken ze bij Picanol vanuit hun eigen productplatform waarbij ze het product configureren en uitrusten met opties die aansluiten bij de wensen van de klant.

Hierbij waken ze continu over de totale productcomplexiteit en het aantal actuele stukken. In deze functie bewaak je het evenwicht tussen enerzijds voldoen aan de wensen van zoveel mogelijk klanten en anderzijds een zo optimaal mogelijk configureerbare productstructuur.

Om het team in bovenstaande opdracht te versterken, zoeken we een Product Structure Engineer.In deze rol ontwikkel je een sterke visie op het to-be Product Lifecycle Management (PLM).

Je helpt bestaande processen optimaliseren door zoveel mogelijk gebruik te maken van beschikbare Product Configuratoren op de markt (zoals teamcenter NX of PTC Windchill).

Je ondersteunt bij het opstellen van de productstructuur van de producten en het beheer ervan.Je zoekt naar optimalisaties m.

b.t. productcomplexiteit.Je bent Industrieel, Burgerlijk, of Handelsingenieur.Je hebt minimum 3 tot 5 jaar industriële ervaring in een gelijkaardige functie of je bent ervaringsdeskundige in hoogtechnologische machinebouw of in een assemble-to-order omgeving.

Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en hebt een passie voor techniek.Je communiceert vlot met de verschillende betrokkenen, in het Nederlands en het Engels.

Je bent een geboren planner en schat prioriteiten en deadlines goed in.eBOM, mBOM en 150%-BOM zijn geen Chinees voor jou.

Je hebt kennis van Sales Configurators (CPQ-software) en ERP-systemen (zoals Microsoft Dynamics AX).Je hebt ervaring met Teamcenter NX of PTC Windchill.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier