HOUTBEWERKER
Accent
Staden, BE
2 dagen geleden

Verfijnde levenskunst discrete luxe en oogvoor schoonheid en kwaliteit van het hoogste niveau : hun klantenambi ren een exquise levensstijl! Keuken- en totaalinrichtingen vandit bedrijf ademen passie en vakmanschap.

Innoverende technieken enafwerkingen zorgzame selecties van edele materialen harmonischecombinaties van rijke stoffen en unieke meubelcollecties zorgenvoor een unieke aanpak. Een totaalaanpak opmaat

Functiebeschrijving

Jestaat in voor de productie montage en plaatsing van keukens en vastmeubelmaatwerk. Je bent zowel inzetbaar in het atelier of alsplaatser op de werf.

Je zorgt voor een afwerking op het hoog niveauvoor klanten die enkel het allerbeste verwachten. Je bent bereid omprojecten in binnen - en buitenland mee te helpenrealiseren.

Functie-eisen

 • Technischeopleiding of beroepsopleiding hout.
 • Fijn ennauwkeurig kunnen werken georganiseerd en gestructureerd.
 • Ervaring als houtbewerker binnen eensoortgelijke functie is een pluspunt.
 • Je werktgraag in atelier of als plaatser op een werf.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Eenfijne job bij een topfirma in interieurvormgeving metinternationale klasse. Een job binnen een groeibedrijf datartisanaal vakmanschap met hedendaagse technologie n combineert.

  Constante afwisseling door uiteenlopende projecten met een hogeesthetische waarde. Competente collega's om samenkwaliteitsprojecten af te leveren en met hen een dynamische enuitdagende job uit te oefenen.

  Een verloning gelijkwaardig aan Pcbouw

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier