Verantwoordelijke Compostering
Ausy
Dendermonde, E Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Werk je graag mee aan de realisatie van een circulaire economie en de klimaatdoelstellingen? Ben je op zoek naar een heel gevarieerde leidinggevende functie in een duurzame omgeving?

Intercommunale Verko zoekt jou! Intercommunale Verko staat in voor alle aspecten van het afvalbeleid in de streek, onder meer via afvalpreventie- en sensibilisering, huis-aan-huisinzameling van verschillende afvalfracties, productie van compost op industriële schaal en het beheer van 10 recyclageparken en 2 kringloopwinkels.

De composteerfabriek bestaat uit een 14-tal technische en operationele medewerkers. De operationele, technische en administratieve leiding gebeurt door de Verantwoordelijke Compostering en zijn adjunct.

In de nabije toekomst wordt de compostering uitgebreid met een biogasinstallatie waardoor het wagenpark van Verko op het eigen biogas zal kunnen rijden.

Op deze manier draagt Verko bij tot de realisatie van een circulaire economie en de klimaatdoelstellingen. Om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Verko zijn we op zoek naar een sterk gemotiveerde Verantwoordelijke Compostering.

Als Verantwoordelijke Compostering sta je in voor het volledige beheer van de composteerafdeling om een efficiënte en rendabele werking van het composteerproces te kunnen garanderen.

Je geeft leiding aan een 14-tal technische en operationele medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking en het administratief, operationeel en technisch beheer van het composteerproces en op termijn van de nieuwe biogasinstallatie.

Vanaf jouw start coördineer je mee aan de bouw van een volledig nieuwe composteringsinstallatie met o.a. een nieuwe vergistingsinstallatie en biogasinstallatie, kortom een uniek project! Je organiseert mee verbeteringsprojecten en investeringen aan de installaties.

Je rapporteert aan de afdelingshoofden afvalbeheer en personeel. Functie-eisen Je bent een master of bachelor of gelijkwaardig door ervaring met technische of bio / agro achtergrond.

Je vulde dit aan met een aantal jaren ervaring in een industriële omgeving in de procesindustrie zoals afvalverwerking, recyclage, vergisting, .

 • Je hebt vooral een mechanische know-how nl kennis / interesse in machines zoals pompen, brekers, zeven en zwaar rollend materieel zoals wielladers.
 • Kennis van automatisering is een plus. Je bent zeker hands-on en sterk organisatorisch, punctueel, ordelijk en diplomatisch.

  Verder ben je een echte leider en coach die zijn medewerkers weet te enthousiasmeren en te stimuleren. Je bent sterk in administratie, kan overweg met de gebruikelijke kantoorsoftware en je bent bereid de specifieke processoftware aan te leren.

  Arbeidsvoorwaarden Een afwisselende en uitdagende job binnen een stabiele organisatie, met kansen om een fundamentele bijdrage te leveren tot de verdere ontwikkeling van Verko.

  Een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur onder contractueel statuut. Aantrekkelijk salaris aangevuld met interessante extra legale voordelen.

  Meer informatie? Ing. Gert Van de Walle Sales & Recruitment Consultant - AUSY Engineering Pauline Van Pottelsberghelaan 12 - 9051 Gent Email : gert.

  van.de.walle cx.ausy.be Gsm : 0492 / 74.00.93 Tel : 09 / 259.12.12

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier