C# Developer | Full Stack / .NET Core
EyeTech Solutions
Kortrijk, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij een gedreven IT'er op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zijn jouw drijfveren leiderschap en creativiteit? Let me know!Voor een gekende speler die zijn activiteiten uitvoert in de regio van Kortrijk, ben ik dringend op zoek naar C# .

NET Developers! Dit familiebedrijf houdt zich sinds jaar en dag bezig met het voorzien van duurzame én kwaliteitsvolle oplossingen voor alle klanten.

Taken Hoofdzakelijk zal je allerhande (Web) applicaties ontwikkelen in .NET. Dit doe je samen met een professioneel team om de gebruikerservaring van klanten te optimaliseren.

Volgens vooropgestelde vereisten ga je op zoek naar de juiste technische oplossingen. Om dit perfect uit te voeren ontwerp je vooraf een prototype die je later implementeert.

Elke fase van ontwikkelingen volg je nauw op en ga je ook verder functionele testen gaan uitvoeren.Profiel Bent in het bezit van een IT-gerelateerde bachelor of je kan gelijkwaardige (min 3 jaar) ervaring voorleggen.

Sterke technische achtergrond van C# - ASP.NET MVC en .NET. Indien je extra kennis hebt van HTML, CSS en JavaScript heb je een streepje voor! Jouw drijfveren matchen met volgende kernwoorden : creatief - leiderschap - analyses.

Zonder enige problemen kan je jezelf perfect uitdrukken in zowel het Nederlands als in het Engels.Aanbod Je zal kunnen genieten van een marktconform bruto jaarsalaris tot wel EUR45.

000, alles afhankelijk van jouw ervaringen en kennis. Daar bijkomend krijg een professionele bedrijfswagen inclusief tankkaart waardoor je jezelf steeds in alle comfort kunt verplaatsen.

Met de maaltijdcheques ter waarde van EUR8 verwen je jezelf elke middag van een aangename lunch. Hospitalisatie- en groepsverzekering zijn inherent aan deze functie.

Heb jij even nood aan enkele rustige dagen? Dit kan je zeker inplannen met de mooie 32 vakantiedagen. Je zal werken in een close familiebedrijf waar je zelf ook de kans zult krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Daarnaast worden er ook vele groepsactiviteiten georganiseerd zoals afterwork drinks, teambuildings en meer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier