IT Support Engineer
AGFA HealthCare
Mortsel, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Omschrijving : Als Support Engineer maak je deel uit van het Agfa HealthCare support netwerk in België en Luxemburg en sta je in voor het leveren van technische ondersteuning en remote services aan ziekenhuizen en zorginstellingen.

Je voert de nodige interventies uit en garandeert een correcte werking van onze RIS en PACS systemen. Als Support Engineer binnen dit jong en dynamisch supportteam ben je mee verantwoordelijk voor : Het proactief beheren van de door klanten gemelde incidenten, het analyseren en troubleshooten van problemen.

Het escaleren en documenteren van complexe technische cases naar het Global Support team of naar R&D met als doel de onderliggende oorzaken te identificeren (root cause analysis).

Het uitvoeren van gepland (preventief) onderhoud aan de technische installaties. Het remote herstellen en aanpassen van de systemen bij de klant.

Het optimaliseren van de klantenervaring door pro actief te communiceren aan key-users binnen de ziekenhuizen over de door jou beheerde cases.

Het oplossingsgericht samenwerken met en communiceren aan andere leden van ons HealthCare-team en jouw best practices delen met teamleden om duurzame verbeteringen te implementeren.

Profiel : Wat jij te bieden hebt : Je hebt een Bachelor opleiding informatica of ICT gevolgd of minimaal 5 jaar werkervaring in een gelijkaardige rol.

Ervaring in een supportomgeving en kennis van ITIL zijn een meerwaarde, maar je bent bovenal leergierig en hebt interesse in de zorgsector en aanverwante softwaretoepassingen.

Je hebt een goede kennis van netwerken en besturingssystemen zoals Linux of Windows en je hebt ervaring met VMware.Je hebt kennis van databases (Oracle of SQL), SAN / NAS storage en conceptuele kennis van Jboss (WildFly) of Tomcat is een meerwaarde.

Je werkt planmatig en resultaatgericht waarbij je de nodige deadlines weet te respecteren.Je hebt een proactieve ingesteldheid draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandelUitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van het Nederlands en Engels (spreken en schrijven) alsook een basiskennis Frans.

Plaats van tewerkstelling : Mortsel, België Aanbod : Wij bieden : Een uitdaging van formaat in een boeiend, innovatief en hoogtechnologisch bedrijf.

Je krijgt een competitief salarispakket aangevuld met extra voordelen, interessante trainingen en ruime doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier