HR Officer / Payroll bediende in een jong en dynamisch bedrijf
Xtra Interim Kontich
Mechelen
3 dagen geleden

Functie

Voor onze klant te Mechelen, Europa’s grootste aanbieder van oplossingen voor nieuwe technologieën, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde HR Officer.

Elke dag ben jij weer paraat als eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf voor de interne werknemers. Onze slogan Hr your service is je op het lijf geschreven, want jij wordt gelukkig van mensen verder helpen.

Na wat te hebben bijgepraat met jouw collega’s vestig je jouw aandacht op de binnenkomende mailtjes en telefoontjes. Dit zijn voornamelijk vragen over ziekte en mutualiteit, tijdelijke werkloosheid, vakantie en educatief verlof, eindejaarspremies, etc.

 • Jouw kennis over het sociaal recht is legendarisch, of is een ambitie om deze legendarisch te maken. Je weet als geen ander de balans te vinden tussen de belangen van het personeel, onze klanten met hun specifieke aanvragen en het bedrijf.
 • Per maand word je uitgedaagd om een payroll correct te runnen en dit zowel voor bedienden (PC 200.00) als voor arbeiders (PC 149.

  01). Verder werk je ook steeds aan het optimaliseren van onze interne HR processen en een strakke administratieve opvolging van de personeelsadministratie.

  Je rapporteert intern op regelmatige basis over de ondernomen acties & resultaten en mag mee beslissen naar te ondernemen acties om nog meer succes te bekomen.

  payroll #HRofficer #personeelsdienst

  Profiel

 • Je beschikt over een eerste ervaring binnen HR, ervaring in een meer generalistische rol is een pluspunt;
 • Je bent iemand die doelgericht en efficient te werk gaat;
 • Jouw enthousiasme, creativiteit, gedrevenheid en dienstverlenende houding werken aanstekelijk;
 • Je bent een sterke communicator in het Nederlands en je beschikt over een goede basiskennis Frans;
 • Je beschikt over een gezonde dosis goesting om te werken, geen 9 to 5 mentaliteit;
 • Je draagt het teamplayerschap hoog in het vaandel en past je gemakkelijk aan naar verschillende stijlen van werken.

  Je spreekt een aardig mondje Frans.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier