Brouwer
Accent
Bellegem, BE
5 dagen geleden

Onze klant is een gerenommeerde familialebrouwerij regio Kortrijk. Ze is een zeer belangrijke speler op deBelgische biermarkt.

Dagelijks produceren ze heel wat wereldgekendeen populairebiersoorten.

Functiebeschrijving

Naeen grondige interne opleiding ga je samen met je collega's alleactiviteiten van het brouwproces uitvoeren. Hierbij sta je in vooro.

a. de verwerking van de grondstoffen, het brouwen, de opvolgingvan het gistings- en lageringsproces, filtratie van de bieren.

Naast het brouwen sta je ook in voor het onderhoud en het reinigenvan onze brouwinstallaties. Je staat in voor de continuteit vanhet brouwproces, hiervoor wordt er in een 2-ploegensysteemgewerkt.

Functie-eisen

Wezoeken een medewerker met een grote interesse in bieren en hunbrouwwijze.

 • Je bent bij voorkeur in het bezitvan een bachelor diploma richting biochemie / biotechnologie, of hebtwerkervaring als operator in een vergelijkbare functie
 • Je bent vertrouwd te werken in eengeautomatiseerde omgeving. - - Technische interesse en kennis zijnzeker een troef.
 • Je draagt kwaliteit ennauwkeurigheid hoog in het vaandel
 • Je kanzelfstandig werken
 • Je bent flexibel qua jobinhoud en werkuren ( 2-ploegensysteem)
 • Arbeidsvoorwaarden

  Eenkans om actief mee te b(r)ouwen aan het verdere succes van onzebrouwerij Een grondige interne opleiding omtrent producten enprocessen Een voltijdse gevarieerde job, met groteverantwoordelijkheid Een correcte verloning i.

  f.v. je opleiding enervaring

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier