Installatietechnieker - Machinebouw - REGIO KUST
Client of Manpower
Dudzele, West-Vlaanderen, BE
11 uur geleden
source : Jobat

Installatietechnieker - Machinebouw - REGIO KUST

Manpower Professional Technics is de selectie- en wervingsdivisie van de Manpowergroup. Met een focus en specialisatie binnen de technische markt, helpen we ervaren professionals en ambitieuze starters vooruit in hun carrière.

We brengen je contact met de beste vacatures op de markt en dit volledig op maat van jouw zoektocht. Daarenboven steeds met een vast contract bij opstart.

Onze klant is een gerenommeerde producent van liften en geautomatiseerde aanverwante systemen. De firma is internationaal actief en behoort bij de beste in zijn segment.

Omwille van het toenemende succes breidt de firma hun technisch team van uit. Concreet verwelkomen ze een gedreven technieker om de installatie van nieuwe liftsystemen te volbrengen.

Functieomschrijving

Als installatietechnieker word je aangenomen om nieuwe liftsystemen en aanverwante toepassingen vakkundig te installeren.

Je werkt hoofdzakelijk in en rond de kunstgemeentes, maar projecten worden doorgaans afgestemd op basis van je woonplaats.

Je werkt samen met je collega techniekers in team om de verschillende projecten te realiseren. Vaak gaat het om grotere werven, industriële nieuwbouwprojecten of openbare aanbestedingen.

Op basis van de technische plannen zul je verschillende types liften vakkundig monteren. Dit omvat zowel uitdagingen op vlak van mechanica, maar ook elektrisch sta je bijvoorbeeld in voor het kableren en installeren van elektronica componenten.

Je start de installaties op, regelt ze bij en stelt ze verder af waar nodig. In sommige gevallen zul je ook technische informatie moeten verlenen aan de eindgebruikers of projectbeheerder.

De duur van projecten variëren sterk en gaan van een dag tot enkele weken.

Profiel :

Je bent in het bezit van een technisch diploma richting mechanica, elektromechanica, elektriciteit of aanverwant. Ervaring is op zich geen must, maar natuurlijk een absolute troef.

Dankzij je studies en / of ervaring heb je de courante technieken (Mechanica, Elektriciteit, Elektronica,..) in de vingers en vertoon je een goed inzicht in machinerie.

Belangrijk is het vermogen om technische en elektrische plannen te lezen.

Als persoon hou je ervan om in team te werken en draag je collegialiteit hoog in het vaandel. Je bent proactief ingesteld en hebt een doe-mentaliteit waarmee je andere kan motiveren.

Je bent daarenboven een georganiseerd iemand die steeds kwalitatief werk nastreeft. Je kunt je vlot uitdrukken in het Nederlands en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

We bieden je een uitdagende en afwisselende job aan binnen een topspeler in de sector. Een onmiddellijk vast contract bij opstart, alsook de nodige opleidingen bij aanvang.

De firma investeert namelijk de eerste maanden in een traject op maat en voorziet eveneens ondersteuning on the job zodat je operationeel kan schitteren.

Doorgroei kansen liggen voor het grijpen.

Dit alles is aangevuld met een brutoloon op maat van jouw ervaring. Als grote troef daarenboven kan de firma heel wat mooie extra legale voordelen voorleggen : een dienstwagen met tankkaart (ook voor privégebruik), top werkmateriaal, onkostenvergoeding (kledij & maaltijden), MCQ, ECQ, extra ADV Dagen, gsm, gratis hospitalisatieverzekering voor het volledige gezin, .

Interesse?

Heb je interesse in de job en je je graag kandidaat te stellen? Solliciteer dan gerust via de bijhorende knop en maak een account aan op onze Manpowerwebsite.

Nood aan meer info of wens je vrijblijvend je loopbaan te bespreken? Mail of bel gerust naar wouter.sissau manpower.be of 0478 / 60 53 26.

Discretie en snelle respons verzekerd!

Groeten Wouter

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier