Senior Java Developer (locatie Kortrijk)
Smals
Kortrijk, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze software factory in Kortrijk zijn we op zoek naar Senior Java Developers.

Als Senior Java Software Developer maak je deel uit van een dynamisch team dat op een Agile / Scrum manier is georganiseerd : beheer van een product backlog, pokerplanningsessies, dagelijkse stand-up meetings, opsplitsing van het werk in sprints van 2 tot 3 weken, retrospectives, ...

Deze manier van werken laat elk teamlid toe sterk bij het project betrokken te zijn en bij te dragen aan de richtingen die bepaald worden.

Bij Smals bouw je mee aan grote en robuuste toepassingen. Dit doe je in samenwerking met analisten en architecten die aan een project gelinkt zijn.

Tevens sta je de architect ook bij om andere ontwikkelaars te begeleiden, hen te ondersteunen en de codereviews te organiseren.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het in productie stellen van de toepassing en sta je in voor het onderhoud en de opvolging ervan.

Je behaalde een bachelor in de Informatica en beschikt bij voorkeur over minstens vijf jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Je hebt kennis van de volgende technologieën : Java EE, Spring, Hibernate, JSF, Javascript / Angular, Design Pattern, Web Services Soap (XML), Web Services Rest (JSON), DBMS / SQL, Test Driven Development en Agile.

Kennis van Linux en JBoss is een troef.

Je bent idealiter vertrouwd met de concepten IAAS en PAAS.

Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband. Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin.

Je kan initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.

Tot slot heb je een passieve kennis van de tweede landstaal.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier