Technical writer
Whoohoo
Gent, Belgium
4 uur geleden

Over de functie

Als technical writer schrijf je de testprocedures, productspecificaties en technische handleidingen. Deze worden zowel intern als door de klanten gebruikt.

Je werkt hiervoor nauw samen met de ingenieurs van defensie- en ruimtevaarttoepassingen.

Functie eisen

 • Bachelor of master in een technische richting
 • Je schrijft en spreekt vlot in het Nederlands en Engels
 • Je hebt een passie voor techniek en je kan technische complexiteit gestructureerd beschrijven
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op vlak van de ontwikkeling van militaire systemen, veiligheid en luchtvaarttechnologie.

  Hun projecten zijn uitdagend en technologisch zeer vernieuwend. Het bedrijf stelt meer dan 90 mensen te werk waardoor er veel opportuniteiten tot bijleren en doorgroei bestaan.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier