extern
Erasmushogeschool Brussel
Anderlecht, Belgium
5 uur geleden

Taakomschrijving

Wil je graag je praktijkkennis delen met onze studenten?

Wil je deel uitmaken van een enthousiast, jong en dynamisch docententeam?

De graduaatsopleiding Systeem -en Netwerkbeheer is op zoek naar een nieuwe (praktijk)lector Scripting!

Studenten leren in Scripting I de basisvaardigheden van het programmeren onder de knie krijgen en terugkerende taken automatiseren met Powershell.

In Scripting II gaan we een stap richting automatisatie in de netwerkwereld. Ben je vertrouwd met het automatiseren van dagelijkse netwerktaken, met het verbeteren van de beschikbaarheid van netwerkdiensten, en met Software Defined Networking (SDN), dan ben jij de geknipte kandidaat!

Je zorgt voor aangepast en innovatief lesmateriaal. Door je praktijkkennis en door het opvolgen van relevante ontwikkelingen inspireer je de studenten voortdurend.

Je stoomt hen regelrecht klaar voor de arbeidsmarkt, als docent en als coach! Daarnaast zet je mee je schouders onder de verdere uitbouw van de opleiding, neem je deel aan activiteiten ter ondersteuning van je onderwijsopdracht en onderhoud je relaties met het werkveld, bedrijven en vakgenoten.

De tweejarige graduaatsopleiding Systeem -en Netwerkbeheer wordt georganiseerd op onze technologiecampus, campus Kaai, waar al onze IT-opleidingen verzameld zitten als EhB Digital .

Hedendaagse leslokalen en labs staan klaar voor jou!

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen.

Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect.

We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan.

Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven.

In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills

Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij.

Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende :

 • Doorzettingsvermogen - Je grijpt met beide handen de uitdaging aan.
 • Didactische vaardigheden - Je gaat op zoek naar nieuwe onderwijsmethoden.
 • Resultaatsgericht - Je streeft naar perfectie.
 • Teamplayer - Je belandt in een klein, maar gedreven team.
 • Flexibel - Je houdt van verandering en je zet die vaak zelf mee in gang.
 • Ervaring - Praktijkgerichte ervaring is een pluspunt.
 • Toelatingsvoorwaarden

  Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in een IT-gerelateerde opleiding.

  Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.

  Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon je wordt betaald binnen het barema 316 (indien bachelordiploma) of 502 (indien masterdiploma), volgens je kwalificaties en ervaring.
 • Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring.
 • Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

 • Vakantie je kan genieten van een gunstige verlofregeling
 • Woon-werkverkeer volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en / of een fietsvergoeding
 • Lerarenkaart met een heleboel voordelen
 • Resto je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad
 • Brussel een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier