Service technieker personenliften – Vast Contract
Client of Manpower
Roeselare, West-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Service technieker personenliften Vast Contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een producent en sterke speler op de markt naar personen- en goederenliften, zijn wij op zoek naar een Service technieker personenliften.

Functieomschrijving

Als service technieker beheer je een klantenportefeuille aan gebruikers en ga je conform de periode onderhoudsplanning afspraken maken om technisch onderhoud en periode testen uit te voeren.

Hierbij ga je alle functionaliteit, mechanische stukken en dichtingen, motoren, kabels, etc. inspecteren en testen. Kleine herstellingen (slechte contacten, sensoren, ijking, etc.

ga je zelf uitvoeren, bij grotere herstellingen plan je afhankelijk van het probleem het bevoegde team in. Dagelijks sta je in voor een correcte rapportering aan je leidinggevend over de uitgevoerde werken.

Profiel

 • Je hebt minimum een A2 diploma Elektromechanica / Elektriciteit of gelijkwaardig door technische ervaring.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Je bent communicatief; legt gemakkelijk contacten en bent klantgericht.
 • Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om deel te nemen aan het wachtsysteem.
 • Aanbod

  Als service technieker krijg je onmiddellijk een vast contract bij een innovatieve en sterke speler naar personen en goederenliften.

  Conform je kennis en ervaring krijg je een hands-on opleiding om nadien door te groeien in een zelfstandige en verantwoordelijke functie.

  Hierbij krijg je een aantrekkelijk bruto uurloon, servicewagen, maaltijdcheques €7, baan- en carwashvergoeding, eindejaarspremie en echocheques.

  Interesse? Solliciteer via onze website, wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.

  Vragen? Wout.soete manpower.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier