VAS-medewerker m/v
Start People
2830 Willebroek
23 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant Damco te Willebroek zijn wij op zoek naar VAS-medewerkers. Als medewerker van de VAS-afdeling ben je verantwoordelijk voor het behandelen van speciale vragen van de klant(en).

Dit kan gaan om inpakwerk, labeling, aanbrengen van barcodes, kwaliteitscontrole... .

Profiel

Je hebt reeds ervaring in een logistieke omgeving en hebt reeds taken uitgevoerd als bv. kwaliteitscontrole, inpakwerk enz.

Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet. Je bent flexibel naar werktijden toe en bent bereid op oproepbasis te werken.

Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Engels of Frans.

Aanbod

We bieden je een interessante functie als VAS-medewerker in een logistiek bedrijf te Willebroek. Wil je graag solliciteren?

Klik dan op de solliciteer nu knop.

Bedrijfsinfo

Onze klant Damco is een toonaangevend logistiek bedrijf, gespecialiseerd in Warehousing & Distributie, gelegen te Willebroek.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier