Medewerker EHBO & attracties
Bellewaerde
Ieper, West-Vlaanderen
50 minuuten geleden

Functie :

Je staat, samen met een collega, in voor de permanentie op de EHBO-dienst in het park en zorgt voor eerstelijnshulp. Bezoekers en medewerkers kunnen bij jou terecht indien zij medische ongemakken of een ongeluk hebben gehad.

Bij ongevallen of problemen in het park, ga je ter plaatse om de eerste vaststellingen te doen en hulp te bieden. Indien noodzakelijk, zorg je ervoor dat de dokter of hulpdiensten verwittigd worden.

Voor iedere verzorging of interventie maak je voor de verantwoordelijke een kort verslag op.

Daarnaast sta je deeltijds in voor de bediening van een attractie : je verzorgt het onthaal van de bezoekers en bedient de attractie volgens de opgelegde veiligheids- en werkingsprocedures.

Voltijds seizoenscontract vanaf eind maart tot begin november. Indien het park wegens corona nog niet mag openen in de paasvakantie, dan zal de startdatum van het contract opgeschoven worden naar de nieuwe openingsdatum.

Profiel :

Je volgde een EHBO-opleiding en hebt reeds een eerste ervaring achter de rug. Je gaat graag met mensen om en bent bereid in het weekend te werken.

Aanbod :

Wij bieden een gevarieerde job in een bijzonder aangename werkomgeving en een toffe werksfeer. Wij geven al onze medewerkers een interne opleiding.

Bovendien mag je rekenen op een correcte verloning en een aantal interessante voordelen zoals ecocheques, pretparkabonnement voor het gezin, woon-werkvergoeding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier