Junior Sales Representative
FCR Media
Berchem
6 dagen geleden
source : Student.be

Wij zijn op zoek naar een stagiair met een natuurlijke commerciële flair om de markt van de digitale communicatie verder te veroveren.

Je kan starten met een stagecontract van 2 maand. Indien dit de job is waar je naar op zoek bent dan bieden wij jou na de stage periode een vaste betrekking aan.

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van digitale marketingproducten van FCR Media in de aan jou toegekende regio. Je prospecteert op basis van door marketing gegenereerde leads in combinatie met je eigen zoekacties & initiatieven.

Je krijgt de kans om van een eerste commerciële job te proeven, je skills bij te schaven en vooral je steentje bij te dragen aan de uitbouw van FCR Media.

Tweemaal per week plan je telefonisch afspraken met prospecten. De andere dagen bezoek je potentiële klanten, je identificeert hun noden, informeert hen over het aanbod en stelt hen onze producten voor.

Eens een verkoop is afgerond, wordt in samenwerking met de binnendienst de oplossing tijdig en correct opgeleverd rekening houdend met de specifieke behoeften van de klant.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier