Laborant - kwaliteitscontroleur (chemische sector - min A2 diploma)
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een chemisch bedrijf te Brugge zoeken wij een laborant die ook instaat voor de kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten.

Jij bent een zeer belangrijke schakel in het productieproces. Doorheen het productieproces neem je op verschillende momenten stalen af en controleer je deze op kwaliteit conform de kwaliteitsvoorschriften.

Dit om een kwaliteitsvol en correct afgewerkt product te kunnen realiseren. Concreet betekent dit :

 • Binnenkomende grondstoffen controleren en analyseren.
 • Tussentijdse productiestalen bekijken en indien nodig alternatieve werkwijzen voorstellen aan de productieverantwoordelijke.
 • Afgewerkte producten analyseren en deze rapporteren in SAP.
 • Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen.
 • Taken en profiel

  Je hebt minimum een A2 diploma chemie of bachelor opleiding genoten. Een eerste ervaring in een industriële omgeving is een pluspunt.

  Je bent bereid in 2 ploegen te werken. Kennis NL en ook een basiskennis Engels.

  Aanbod

  Je komt terecht in een bedrijf waar jouw ideeën en input zeer geapprecieerd wordt. Onze klant is er vast van overtuigd dat men hierdoor alleen maar kan groeien.

  Er wordt een competitief loon aangeboden aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, fietslease,.

 • Dit bedrijf vindt het heel belangrijk dat mensen zich geapprecieerd voelen in de firma en zetten dan ook alles op alles om dit te verwezenlijken.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier