Pricing analyst - expeditie
Xtra Interim & Select
Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Onze logistieke klant regio Antwerpen is op zoek naar een Pricing Assistant Industrial Projects. We zoeken iemand die al zeker een eerste ervaring met pricing heeft, bij voorkeur ook in RoRo, bulk, .

 • Taakomschrijving : Beheert en update de tarieven voor zeevracht / luchtvracht en behandeling op landzijde. Gaat op zoek naar de beste prijsverhoudingen / tarieven / marktinfo en communiceer deze snel en correct naar het Sales team, Procurement en Operations.
 • Behandelt elke offerte ook als je met je eigen winstmarge bezig bent. Ook na boeking volg je de offerte op bij de klant over het transport goed verlopen is.

  Idealiter heb je al een 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de expeditie / shippingJe bent vlot in het Nederlands en Engels.

  Frans is een grote plus, alle andere talen zijn troeven.Winstgericht / minded : procuurt indien nodig voor individuele zendingen waarmee overeenkomsten worden vastgesteld.

  Als prijsassistent been je gemakkelijk contacten intern en extern, je bent op de hoogte van vernieuwingen binnen product oceaan, lucht en transport....

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier