RECRUITMENT CONSULTANT
HAYS
Herentals , Belgium
5 dagen geleden

Hays is wereldleider in het rekruteren en selecteren van professionals voor permanente, tijdelijke en freelance vacatures.

Dankzij ons internationaal netwerk hebben wij een expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden.

Hays België blijft jaar na jaar groeien en is er klaar voor om zijn netwerk verder uit te breiden. Om onze klanten en kandidaten nog beter van dienst te kunnen zijn, openen we een nieuw kantoor in Herentals.

Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste consultants met een passie voor mensen én commerciële spirit.

In de job van Recruitment Consultant, ga je voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Je bent dagelijks in contact met je netwerk en steeds op zoek naar opportuniteiten bij topbedrijven in je regio.

Je weet de noden van je klant te vertalen in een aantrekkelijke vacature. Daarnaast onderhoud je en breid je je kandidatenmarkt verder uit.

Je screent kandidaten op hun werkervaring, persoonlijkheid en skills, en polst naar hun ambities. Een goede communicatie, administratie en een constante evaluatie zijn hier natuurlijk sleutelwoorden.

Zo win je het vertrouwen van klant en kandidaat! Je profileert je als expert door een grondige en persoonlijke follow-up op lange termijn.

The right person can change a business, the right job can change a life !

Bij voorkeur kan je terugblikken op een relevante werkervaring, dit kan ook door stage zijn. Bovendien hou je van commercieel werk, van netwerking.

Gedreven door resultaten, streef jij de vooropgestelde objectieven na en breng je samen met je collega’s deze divisie naar de top.

Je bent ambitieus, georganiseerd en bepaalt samen met je collega’s de juiste strategische aanpak om lange termijn relaties aan te knopen en zo de perfecte match te vinden tussen klant en kandidaat.

De consultants van Hays worden gekenmerkt door een specifiek DNA . Een natuurlijke nieuwsgierigheid, de passie om mensen snel te doen groeien, de ambitie om dagelijks je doelen te overtreffen en een groeiende expertise door ervaring, interesse of kennis van het vakgebied.

Wil jij jouw carrière en die van anderen een boost geven en je eigen business opbouwen?

Join HAYS! Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die dag na dag voldoening en uitdagingen schenkt.

We bouwen aan je carrière via gerichte praktische trainingen, state of the art-tools en een career path waarin je persoonlijkheid centraal staat.

We bieden een aantrekkelijk salaris aangevuld met individuele commissie, team bonussen en andere extralegale voordelen.

Join the club of experts. Join Hays.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier