Personeelsmanager
Taste! Restaurant Groep
Antwerpen
1 dag geleden
source : Jobkitchen.be

Bedrijf

Voor onze Taste restaurantgroep, met restaurants Brasserie Appelmans & Absinthbar, Bar & Bistro Monroe en Black Smoke zijn wij op zoek naar een personeelsmanager die al ruime ervaring heeft met payrolling op wat grotere schaal (+ / - 80 personeelsleden) en algemene personeelsadministratie, bij voorkeur in PC 302 en PC 200.

Als verantwoordelijke voor de opvolging van het personeelsbeleid ben je iemand die houdt van een strakke planning en goede organisatie.

Je snapt het belang van procedures en zorgt dan ook dat deze ten allen tijde worden opgevolgd. Verder staat stiptheid bijzonder hoog op je prioriteitenlijstje.

Taken

Je functie bestaat voor het grootste gedeelte uit hard HR, zoals de volledige loonadministratie en de bijkomende personeelsadministratie.

Je hebt echter ook interesse in het soft HR gedeelte zoals o.a. werving en selectie en opleidingen en je krijgt de mogelijkheid hierin door te groeien.

Om snel op tempo te komen kunnen bijkomende trainingen worden voorzien. Meer informatie over het exacte takenpakket bezorgen wij u op eenvoudig verzoek.

Profiel

We vragen iemand met minimum 2 jaar ervaring in payrolling en loonadministratie met verantwoordelijkheid over een volledig dossier.

Aanbod

Voor de kandidaten voor deze uitdagende functie hebben wij een mooi salarispakket klaarliggen, afhankelijk van uw ervaring.

Maaltijdcheques en ecocheques zijn standaard, evenals een telefoonabonnement en de mogelijkheid tot het verkrijgen van een (elektrische) swapfiets.

Als leuk extraatje krijg je ook korting in onze restaurantgroep. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en bent vrij in het weekend.

Je bent wel beschikbaar in noodgevallen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier