Kerncentrale Doel - Meeloopstage binnen onderhoudsdienst Mechanica
TRACTEBEL ENGIE
Doel - KCD, Doel, East-Flanders, Belgium
4 dagen geleden

Deze meeloopstage binnen de maintenancedienst 'Mechanisch onderhoud' levert jou bergen kennis op het vlak van dagdagelijkse activiteiten in de diverse technische installaties binnen de heel specifieke omgeving van een kerncentrale op.

Jouw missie

 • situering en probleemstellingde student zal dubbellopen met de onderhoudstechniekers binnen de afdeling Mechanisch Onderhoud van het departement Maintenancede student kan onder begeleiding specifieke onderhoudstaken uitvoeren.
 • Op die manier wordt de kans gegeven om de vaardigheden, kennis en attitudes die in de opleiding verworven werden, in de praktijk te brengen in een concrete en uitdagende werkomgevingde student neemt deel aan de normale, dagdagelijkse activiteiten in de diverse technische installatiedomeinen.

  Op die manier kan de stagestudent via de meeloopstage proeven van diverse technieken en installaties die nauw aanleunen bij de opleiding, de specialisatie en het interessegebied

 • doelstellingentijdens een meeloopstage is het vooral de bedoeling om kennis te maken met de kerncentrale, de omvangrijke en complexe installaties en het gespecialiseerde personeel, en tegelijkertijd praktijkervaring en praktische vaardigheden binnen het betrokken onderhoudsgebied te verwerven
 • Jouw profiel

 • je volgt een professionele bacheloropleiding of middelbare opleiding TSO in één van volgende richtingen : Mechanica of Elektromechanica
 • je zal werkzaam zijn in de Kerncentrale te Doel
 • Jouw HR-contactpersoon Andrea - 0499 24 80 42 Werkplaats : ENGIE Electrabel, Kerncentrale Doel, Scheldemolenstraat, Haven 1800, 9130 Doel The English version isn't available at this moment.

  We apologize for this inconvenience. You can find the Dutch version above. Electricityproduction

  Internships Technicalinternship

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier