ONDERHOUDSTECHNIEKER WERFMACHINES | ZWIJNDRECHT/AARTSELAAR
Synergie
Zwijndrecht, BE
2 dagen geleden

Voor onze klant Engie Fabricom zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker voor de werfmachines.

Profiel :

 • Technisch diploma of gelijkwaardig door ervaring
 • VCA attest is een plus punt
 • Rijbewijs B
 • Evaring is een plus punt
 • Aanbod :

  Wie aan de slag gaat bij Engie Fabricom , kan rekenen op boeiende en gevarieerde projecten, een toffe teamsfeer en ruime zelfstandigheid.

  Bovendien krijg je doorgroeimogelijkheden, afwisselende werven en opleidingen waarmee je verder komt. Voor bovenstaande functie bieden wij een arbeiderscontract aan van onbepaalde duur na een periode als interim.

  Je kan rekenen op een degelijk startloon, een ploegenpremie, kilometervergoeding en groepsverzekering. Op jaarbasis krijgt u 20 vakantiedagen + 12 aanvullende verlofdagen.

  Synergie Antwerpen Technics, divisie Waasland werkt operationeel vanuit Beveren (Vesten 41). Dit overkoepelend voor regio Antwerpen-

  en Waasland. Wij hebben dagelijks een uitgebreid aanbod aan technisch vacatures optie vast. Spreekt deze vacature je nog niet 100% aan, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren.

  Zo kunnen wij samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

  Reageer snel indien je interesse hebt in bovenstaande vacature of met vragen naar Antwerpen-Technics synergiejobs.be. Vergeet zeker je CV / motivatie niet aan ons te bezorgen.

  Kantoor : 03 750 23 57

  03 750 23 57

  Synergie Antwerpen Technics, divisie Waasland

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier