Hulpkok supermarkt (m/v)
Konvert Interim Oostende
Oostende, BE
22 uur geleden

Profiel

Voor een grootwarenhuis te Oostende zijn we op zoek naar een hulpkok (m / v). Functie : - Je staat voornamelijk in voor de bereidingen, mise en place.

 • Bereiden warme en koude gerechten. - Dit gaat om een voltijdse vacature met weekendwerk.
 • Aanbod

  De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de handel halen.

  De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken.

  De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen.

  Producten inventariseren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden. Producten van een afdeling verpakken en etiketterenControleren van verpakking en etiketten

 • Wij bieden een voltijdse dag job in een familiale omgeving. - Je krijgt de kans om zelfstandig te werken en samen te werken met een tof team.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je spreekt en verstaat goed Nederlands. - Je bent bereid om afwisselend op zaterdag of zondag te werken. - Ervaring in de keuken is een pluspunt.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier