Audioloog (m/v/x)
11.11.11
Tienen, BE
4 dagen geleden

Wij zijn Goed, een nieuwe vennootschap die sinds 1 juli 2019 is opgericht vanuit de Vlaamse CM-ziekenfondsen. Goed is een samenbundeling van organisaties actief in de sectoren hulpmiddelen (thuiszorgwinkels), farma (apotheken) en audiologie (aurilis hoorcentra).

Met een team van ongeveer 1300 medewerkers, verspreid over 3 geografische regio’s, bouwen we verder aan een geïntegreerd aanbod in onze contactpunten waar iedereen welkom is.

Onze voornaamste drijfveer is dat onze klanten beter worden’ en zo goed en lang mogelijk autonoom wonen en leven. Door geïntegreerde, kwalitatieve & verantwoorde dienstverlening en te streven naar een optimaal advies & oplossingen op maat voor al onze klanten (B2C, B2B en B2B2C) kunnen we hiertoe een belangrijke bijdrage leveren.

Heb jij de goesting om aan de slag te gaan in een boeiende job in een warme werkomgeving waarbij een persoonlijke aanpak het verschil maakt?

Wie weet heten we jou dan binnenkort welkom in onze organisatie waar openheid, dienstbaarheid en verbondenheid centraal staan.

Lees dus zeker verder.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als audioloog

 • Adviseer en verstrek je hoorhulpmiddelen aan personen met een hoorproblematiek. De medewerkers van Goed hoorcentrum hechten zeer veel belang aan service en klantentevredenheid.
 • Goed hoorcentrum werkt samen met verschillende bekende merken binnen het gamma aan hoortoestellen.

 • Neem je diverse audiologische testen af.
 • Begeleid je klanten in de keuze van het meest geschikte hoortoestel. Je doet de nodige aanpassingen van hoortoestellen en hoorhulpmiddelen.
 • Je verzorgt de begeleiding in het kader van gebruik en onderhoud van het toestel.

 • Verzorg je de administratieve verwerking en follow-up.
 • Wat verwachten we van jou?

  Je bent

 • in het bezit van een Master of een bachelor in de audiologie en je beschikt over je RIZIV-erkenning of je kan deze op korte termijn bekomen;
 • sociaalvoelend en houdt van klantencontact;
 • flexibel, empathisch ingesteld en dynamisch;
 • in het bezit van een rijbewijs B;
 • een teamplayer.
 • Wat kunnen we jou bieden?

  Goed drukt met haar dagelijkse werkzaamheden als gezondheidscoach en partner een stempel op een zorgzame samenleving’. We bieden je een boeiende, veelzijdige functie binnen een inspirerend team.

  Je kan rekenen op een deskundige omkadering door een team van professionele audiologen. We zoeken een voltijdse kracht. Een 4 / 5e tewerkstelling behoort echter tot de mogelijkheden.

  We bieden een marktconforme verloning, aangevuld met tal van extralegale voordelen.

  Interesse?

  Voel je je aangesproken door deze functie? Bezorg ons dan snel jouw motivatiebrief en CV via jobs goed.be. Voor meer informatie over de functie en onze organisatie,kan je contact opnemen met Martine Baeten (HR Business Partner) via 0476 96 12 42 .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier