Austin Bright - .NET Developer
Austin Bright
Hasselt, Belgium
23 uur geleden
source : ictjob.be

Dit gerenommeerde bedrijf in Kiewit is op zoek naar zijn eerste interne .NET ontwikkelaar. Momenteel bestaat de IT-afdeling uit een IT-manager en een business developer die worden aangevuld met een aantal externe consultants.

Om het heft weer in eigen handen te nemen, zijn ze op zoek naar een extroverte ontwikkelaar die graag met suggesties komt en zijn schouders onder de start van een ontwikkelteam wil zetten.

Jouw verantwoordelijkheden Zoals zo vaak binnen een klein ontwikkelingsteam moet je een echte manusje-van-alles zijn. Je werkt zowel aan interne als aan externe applicaties.

Je zorgt ook voor hun hele levenscyclus, van de analyse tot de opvolging. Jouw profiel Omdat er toch al veel van je verwacht wordt, is het belangrijk dat je goed met de druk om kan gaan.

Een goede planning en doorzettingsvermogen zijn hier twee belangrijke kenmerken. Je bent op zoek naar een positie waar je de nodige inspraak hebt.

Je bent iemand die graag met gegronde suggesties komt. Je hebt een bachelordiploma Toegepaste Informatica en minimaal drie jaar werkervaring in de .

NET omgeving. Naast ontwikkeling omvat deze functie ook veel analyse en communicatie met interne en externe (klanten). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de telefonische ondersteuning in een rotatiesysteem.

Ons aanbod Binnenkomen in een spannende fase voor de onderneming waar je op IT-vlak mee de richting kan helpen bepalen. Een bedrijf met een open cultuur en korte communicatielijnen.

Het gaat hier informeel aan toe en men tracht verschillende activiteiten per jaar te organiseren. Dit kan gaan van teambuildings tot activiteiten rond goede doelen.

Glijdende uren (7u - 9u) en de mogelijkheid om één dag van thuis uit werken is hier van toepassing. Je komt hier terecht in een 40 uren stelsel met 12 adv dagen! Een aantrekkelijk brutoloon dat verder wordt aangevuld met extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen.

Dit bedrijf is actief in een specifieke sector waardoor je naast technische opleidingen, ook verschillende trainingen zal volgen om de sector te leren kennen.

Heb je interesse in deze vacature? Aarzel dan zeker niet om ons van Austin Bright samen met je CV te contacteren via onderstaande knop.

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier