Verkoper buitendienst
DL Vochtbestrijding
Aartselaar, Belgium
23 uur geleden

Ontdek onze duurzame oplossingen voor

Opstijgend vocht

Voor we opstijgend vocht gaan bestrijden, stellen we eerst een grondige diagnose. Eens de diagnose gesteld, bestrijden we de vochtige muren door middel van vochtwerende producten en speciale muurafwerking.

Kelderdichting

Vochtproblemen komen het vaakst voor in de kelder. Met een goede kelderdichting los je het probleem eenvoudig op, en houd je vocht en schimmel buiten.

Gevelrenovatie

Bespaar tot 30% op je energiefactuur met de DL Vochtbestrijding spuitkurk. Spuitkurk is bovendien thermisch isolerend, brandwerend en waterdicht.

Dakisolatie

Bespaar op je energiefactuur en laat je dak professioneel isoleren door DL Vochtbestrijding.

Condensatie & ventilatie

Net als u en uw gezin, heeft ook uw huis frisse lucht nodig. Zonder goede ventilatie krijgt uw woning snel te kampen met een muffe geur en vochtproblemen.

Badkamer renovatie

De badkamer is ongetwijfeld de meest vochtige ruimte in huis. Heb je last van vochtproblemen in je badkamer, dan is een badkamer renovatie de beste oplossing.

Totaalrenovatie

Bij DL Vochtbestrijding kan je rekenen op een totaalaanpak. We pakken niet alleen het vochtprobleem zelf aan, ook de afwerking krijgt alle aandacht.

DL Pelletkachels

Breng warmte tijdens de koude dagen met DL Pelletkachels. Optimale rendement en goedkoper dan gas of olie.

Lees meer Gratis offerte

Uw woning in een groen jasje?

Dit kan met DL Spuitkurk en Gevelrenovatie verzorgt een originele en efficënte manier voor het plaatsen van een stenen gevelbekleding, die het authentieke uitzicht en de duurzaamheid van baksteen en natuursteen behoudt en dit op een snelle en kostenbesparende manier.

Steek uw woning in een groen jasje met DL Gevelrenovatie.

MEER OVER GEVELRENOVATIE

Kris Wauters van Clouseau is reeds klant ... u ook?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier