Fluvius - Werkvoorbereider Aansluitingen
StepStone
BRUSSEL, Belgie
3 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak : je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier.

Je bent punctueel en vriendelijk, want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega's.

Waar werk je? In onze kantoren te Gent.

Wat doe je concreet? Als werkvoorbereider behandel je specifieke vragen van klanten . Je verwerkt werkaanvragen voor aansluitingen op het elektriciteit- en aardgasnet in SAP en handelt dossiers na uitvoering van de werken correct af.

Je staat voortdurend in contact met klanten, techniekers en andere diensten . Dus je houdt het hoofd koel en bewaart het overzicht.

Je plant de werken in en houdt rekening met beschikbaarheid van mankracht en materiaal. Klachten volg je op een klantgerichte wijze op.

Profiel

Wat moet jij hebben? Jij hebt een bachelordiploma en een technische affiniteit of enkele jaren relevante technisch administratieve werkervaring.

Je werkt vlot met het MS Officepakket en kennis van SAP is een pluspunt. Je past jouw expertise op een klantvriendelijke wijze toe.

Je hebt oog voor detail en een neus voor de juiste oplossing. Je dichte collega's praten je helemaal bij over de procedures en systemen van Fluvius.

Aanbod

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit fijne voordelen , zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling.

Wij bieden jou een contract aan van 12 maanden. Dit kan verlengd worden tot maximaal 2 jaar.

Wanneer kan je aan het werk? Zo snel mogelijk . Van zodra je solliciteert, doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure.

Eerst krijg je een uitgebreide opleiding. Dan begint het pas echt.

Heb je nog een vraag over deze job? Neem dan contact op met Gwendoline De Paepe op het nummer 0479 / 55 04 90

Ben jij de ontbrekende schakel? Solliciteer dan nu.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier