Stabiliteitsingenieur
Willy Naessens
Wortegem-Petegem, Belgium
4 dagen geleden
source : Bouwjobs

Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert.

Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven.

Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding.

Je hebt een goed technisch inzicht en analytisch vermogen. Je bent stressbestendig, je hebt een goede zelforganisatie en kan zelfstandig werken.

Je bent nauwkeurig, stipt en flexibel. Je hebt een goede kennis Autocad en bent bereid Tekla te leren. Je bent in het bezit van het diploma Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde of Industrieel Ingenieur Bouwkunde (Master) of gelijkwaardig door ervaring.

Willy Naessens biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf.

De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier