IT Verantwoordelijke
Bio Services International bvba
Kortrijk, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je neemt de verantwoordelijkheid op over het beheer, support en optimalisatie van de IT-omgeving.De huidige infrastructuur en processen neem je kritisch onder de loep en je neemt initiatieven die de organisatie ondersteunen in hun groei.

Je fungeert als het centrale aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde vragen, voert probleemanalyses uit en komt tot structurele oplossingen.

Je analyseert de bestaande samenwerkingen met externe serviceproviders en neemt acties om tot constructieve, vlotte partnerships te komen.

Je neemt tevens het vendor management op wat betreft IT-gerelateerde producten.Je leidt diverse grote IT-projecten (SAP-implementatie, cloud-transformatie, ontwikkeling van webapplicaties etc.

en brengt deze tot een goed einde binnen de voorziene tijdspanne.Je speurt actief naar mogelijkheden tot digitalisatie binnen de onderneming en legt op regelmatige basis hiertoe voorstellen op tafel.

Je rapporteert aan de CEO.Je genoot een hogere opleiding of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt als generalist reeds een gedegen ervaring opgebouwd binnen een breed domein aan IT-verantwoordelijkheden.

Je bent autonoom en houdt ervan ook zelf problemen aan te pakken. Je slaagt erin een goed evenwicht te bewaren tussen grote projecten op lange termijn en hands-on taken.

Je bent communicatief en organisatorisch sterk. Vanuit een out-of-the-box-denken komt je tot innovatieve en structurele oplossingen.

Je neemt initiatief en werkt doelgericht naar resultaten toe in een snel veranderende omgeving. Je toont je dynamisch en flexibel.

Je spreekt vlot Engels.Een ondernemende functie die je zelf vorm kan geven in een succesvolle organisatie met een sterk groeipotentieel.

Een ruime verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je kennis en competenties verder te ontwikkelen en zo te groeien als professional.

Een competitief loonpakket met bedrijfswagen, aangevuld met extralegale voordelen.Interesse?Surf naar jobs.hudsonsolutions.

com en solliciteer online. Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.Vragen?Contacteer Gertjan Hoste op +32 9 242 53 51.

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier